fbpx

Nieuws

BLOG | Geven blijft toch leuker!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

27-11-2017

Met de decembermaand voor de deur bekruipt veel mensen het gevoel om wat extra’s te doen voor de medemens die het wat minder heeft getroffen. Of gewoon om iets weg te geven aan een ander. De kerstgedachte daalt bij Jolanda al in. In haar blog vertelt ze er over. En ze verklapt de win-actie voor de komende 2 maanden!

Geven blijft toch leuker!

Met de decembermaand voor de deur bekruipt veel mensen het gevoel om eens wat extra’s te doen voor de medemens die het wat minder heeft getroffen. De kerstgedachte …

Kan je kleding nog een tweede ronde mee? Geef het door!

Vorig weekend was ik bij de opening van het nieuwe pand van de kledingbank, stichting Cratosvrienden in Deurne (Spoorlaan 5). Fantastisch om te zien wat een groep vrijwilligers daar in korte tijd heeft neergezet. 270 gezinnen in Deurne zijn afhankelijk van de kledingbank. Een erg goed doel dus om daar gebruikte kleding, schoenen, sieraden en speelgoed naar toe te brengen. Je helpt er andere mensen mee en het is nog duurzaam ook. Warm aanbevolen wat mij betreft http://www.cratosvrienden.nl/kledingbank  

Recht Direct geeft rust & ontspanning

Bij Recht Direct vinden wij het ook super leuk om iets weg  te geven. Daarom hebben we in de maanden december en januari een leuke actie. We verloten 4 x 2 kaarten voor de schouwburg. Dus sluit jij in een van deze maanden een Recht Direct abonnement af? Dan maak je automatisch kans op 2 kaarten. Heb je al een abonnement maar introduceer je een nieuwe klant? Dan loot je natuurlijk ook mee.

Ontspannen het nieuwe jaar in dus! Recht Direct helpt je hierbij. Wij zorgen er, samen met jou, voor dat jouw juridische zaken op orde zijn. Zo kan jij met een gerust gevoel het nieuwe jaar in.

Ik wens iedereen een heerlijke decembermaand toe.

Jolanda Wind
Manager Recht Direct

06 12 56 57 91

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×