fbpx

Nieuws

Blog | Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

16-06-2015

   Jolanda Wind, manager
   Zijn traditionele algemene voorwaarden nog wel van deze tijd?

Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?

Herken je dit? Je krijgt een offerte van een bedrijf met daarbij – zoals het hoort – de algemene voorwaarden. ‘Echte’ algemene voorwaarden waarbij je na de eerste zin al afhaakt en denkt: daar zitten de nodige advocatenuurtjes in. Zijn traditionele algemene voorwaarden nog wel van deze tijd?

Wij denken dat het anders kan. Waarom?
> Omdat bedrijven steeds vaker heldere en transparante afspraken met hun klanten willen maken in het kader van een goede klantrelatie.
> Ook een rechter bij een conflict altijd kijkt naar wat de partijen met elkaar wilden afspreken.
> Zo min mogelijk onbegrijpelijke juridische woorden de leesbaarheid altijd ten goede komt.

Algemene voorwaarden nieuwe stijl
Sinds een tijdje maken  wij ook algemene voorwaarden nieuwe stijl voor onze klanten. Algemene voorwaarden in een modern jasje die goed te begrijpen zijn. In duidelijke taal wordt geschreven welke afspraken gelden wanneer jouw klant met jou in zee gaat.

Meer weten? Bel dan met Marlou van Recht Direct via 0493-326688 of Marleen van Goorts + Coppens via 0493-352070.

En ik beloof je als niet-jurist… het is een verademing om algemene voorwaarden op deze manier te lezen!

  Jolanda Wind
  manager Recht Direct

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×