fbpx

Nieuws

De nieuwe huisstijl van Recht Direct

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

25-05-2021 - Het is je misschien opgevallen dat we een totaal nieuwe huisstijl hebben gecreëerd. In dit artikel vertel ik jullie over de reden en de gedachte achter de nieuwe huisstijl.

Recht Direct heeft inmiddels haar vijfde verjaardag al mogen vieren. Toch zijn we nog een startup. We hebben al een aantal jaar het concept achter Recht Direct verder ontwikkeld. Elke keer onszelf uitvinden en met kleine stapjes beter worden.

Tot dit jaar! Want dit jaar gaan we een grote stap nemen. We hebben onze portal helemaal afgebroken en opnieuw opgebouwd. Dit hebben we gedaan omdat we de oude portal ons belemmerde in onze drang om verder te innoveren. Het zal even wennen zijn, maar de nieuwe portal gaat jou nog verder helpen jouw juridische processen te verbeteren en jou preventief waarschuwen voor juridische valkuilen, niet achteraf zoals (te) vaak in het recht gebeurt.

Waarom veranderen we onze huisstijl?

Met deze grote verandering vonden we het ook tijd om onze huisstijl te veranderen. Zoals je misschien is opgevallen leek het oude Recht Direct logo nog erg veel op het oude Goorts + Coppens logo. Recht Direct is uit Goorts + Coppens voortgekomen, maar inmiddels zijn we een volwaardig zelfstandig bedrijf. Dat wil ook zeggen dat we onze eigen huisstijl willen en moeten hebben. We doen het namelijk echt anders dan een advocatenkantoor, ook anders dan Goorts + Coppens.

Uitleg van nieuwe huisstijl

Misschien heb je al een kijkje genomen in onze nieuwe portal. Daar hebben we heel erg bewust voor een bepaalde kleurstellingen gekozen. Daardoor is het visueel heel duidelijk waar je wat kan vinden.

Waarschijnlijk springen de groene vlakken erg in het oog. Dat klopt, want groen staat in onze portal voor hulp. En hulp is echt altijd dichtbij in onze portal. We laten je niet aan je lot over maar willen je in elke stap van het juridische proces kunnen ondersteunen. Dat is waar wij echt voor staan.

Daarnaast zal je blauw zien als kleur voor veel knoppen. Blauw is bij ons de kleur van actie. Actie om jou verder te helpen als ondernemer en je zaken echt op orde te krijgen of te houden. We proberen ons platform zo slim mogelijk te bouwen zodat je de minste tijd kwijt bent en handige functies altijd dichtbij zijn. Drukken maar op die blauwe knoppen!

Naast groen en blauw hebben we ook nog paars en geel. Paars zal je met name zien om de vlakken op de vullen. Geel gebruiken we voor de accenten, dat valt lekker op en daardoor kunnen we net het gouden randje geven aan het platform.

Tadaaaa

En dan heb je onze nieuwe huisstijl helemaal door. Naast onze primaire kleuren gebruiken we natuurlijk ook nog een paar andere tinten. Daardoor worden het platform en site niet een grote kermis van kleuren. Productiviteit voor jou als ondernemer staat immers nog altijd voorop.

Wat vind jij van onze nieuwe huisstijl? Het kan zijn dat je even moet schakelen, dat moesten wij ook. Maar na een half jaar begint het te wennen en zien we er echt veel voordelen van in. Het nieuwe logo is een klein radertje in het grote vernieuwingsproces, maar wel een heel zichtbare. Wij zijn er echt trots op!

 

 

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×