fbpx

Blog

Bij juridische problemen stappen Mkb’ers vaak direct naar een dure advocaat. Dit kan goedkoper!

10-01-2023 - Uit onderzoek blijkt dat veel mkb’ers bij juridische problemen nog steeds naar een advocaat stappen. Waarom eigenlijk?

Het kan namelijk ook anders:

Recht Direct helpt jou om juridische problemen te voorkomen, door proactief te werk te gaan.

 

Hoe doen wij dit?

Recht Direct is de bedrijfsjurist op afroep voor ondernemers en maken het recht toegankelijker. Wij zijn er voor de alledaagse vragen en problemen van de ondernemer en zorgen voor een goede oplossing. Kwaliteit van de adviezen staat hierin voorop.

Met een abonnement bij Recht Direct kun je ons via onze helpdesk al jouw eerstelijns vragen stellen. Heb je bijvoorbeeld problemen met een zieke werknemer en weet je niet precies welke stappen je moet zetten? Onze juristen staan dan voor je klaar om dit aan je uit te leggen, zodat je kunt voorkomen dat het probleem alsmaar groter wordt. Dit doen wij zonder omslachtige juridische termen, zodat het voor jou begrijpelijk is.

Ook heb je toegang tot onze portal, die vol staat met juridische documenten. En heb je een op maat gemaakt document nodig? Ook dan kun je bij ons terecht. Met een abonnement krijg je namelijk korting op onze op maat gemaakte documenten. Zo zorgen we er samen voor dat jouw overeenkomsten en andere documenten helemaal up-to-date zijn.

Wil je weten welke abonnementen je kunt kiezen? Klik dan hier.

 

Toch juridische problemen?

Mochten er toch problemen zijn ontstaan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer er een conflict ontstaat kunnen wij jou bijstaan in gesprekken met de tegenpartij of stellen we brieven op.

Heb je dan toch een keer een advocaat nodig? Dan gaan wij op zoek naar een specialist die jou écht verder helpt.

 

Enthousiast?

Natuurlijk is dit niet alles! Wil je meer over ons weten? Neem dan snel contact met ons op via juristen@rechtdirect.nl of bel: 085 008 11 80. Onze juristen gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden!

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×