fbpx

Blog

Bij juridische problemen stappen Mkb’ers vaak direct naar een dure advocaat. Dit kan goedkoper!

10-01-2023 - Uit onderzoek blijkt dat veel mkb’ers bij juridische problemen nog steeds naar een advocaat stappen. Waarom eigenlijk?

Het kan namelijk ook anders:

Recht Direct helpt jou om juridische problemen te voorkomen, door proactief te werk te gaan.

 

Hoe doen wij dit?

Recht Direct is de bedrijfsjurist op afroep voor ondernemers en maken het recht toegankelijker. Wij zijn er voor de alledaagse vragen en problemen van de ondernemer en zorgen voor een goede oplossing. Kwaliteit van de adviezen staat hierin voorop.

Met een abonnement bij Recht Direct kun je ons via onze helpdesk al jouw eerstelijns vragen stellen. Heb je bijvoorbeeld problemen met een zieke werknemer en weet je niet precies welke stappen je moet zetten? Onze juristen staan dan voor je klaar om dit aan je uit te leggen, zodat je kunt voorkomen dat het probleem alsmaar groter wordt. Dit doen wij zonder omslachtige juridische termen, zodat het voor jou begrijpelijk is.

Ook heb je toegang tot onze portal, die vol staat met juridische documenten. En heb je een op maat gemaakt document nodig? Ook dan kun je bij ons terecht. Met een abonnement krijg je namelijk korting op onze op maat gemaakte documenten. Zo zorgen we er samen voor dat jouw overeenkomsten en andere documenten helemaal up-to-date zijn.

Wil je weten welke abonnementen je kunt kiezen? Klik dan hier.

 

Toch juridische problemen?

Mochten er toch problemen zijn ontstaan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer er een conflict ontstaat kunnen wij jou bijstaan in gesprekken met de tegenpartij of stellen we brieven op.

Heb je dan toch een keer een advocaat nodig? Dan gaan wij op zoek naar een specialist die jou écht verder helpt.

 

Enthousiast?

Natuurlijk is dit niet alles! Wil je meer over ons weten? Neem dan snel contact met ons op via juristen@rechtdirect.nl of bel: 085 008 11 80. Onze juristen gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden!

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Onbeperkt toegang tot documenten

Headset

Rechtshulp take-away service

Uurtarief

Voordelig uurtarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Maar wat vinden klanten eigenlijk van ons?

9

Enthousiaste en betrokken medewerkers die snel (kritisch) reageren op juridische vragen en kwesties. Erg laagdrempelig. Je voelt je niet bezwaard om een juridische kwestie voor te leggen (wat je toch niet zo snel bij een advocatenkantoor zou doen...). Ook een…

- Au Care

Snelle reactie op vragen, duidelijke documenten

Veel gehad aan de klantportal met documenten. Met name rondom het gereed maken van veel HRM-zaken en AVG heb ik daar veel aan gehad. Bij vragen heb ik ook altijd snel een reactie gekregen. En de workshops die ik heb…

- Eline

Zeer kundig!

Omdat wij ons bedrijf om gingen zetten van een VOF naar een BV kwamen er wat andere regeltjes, algemene voorwaarden, samenwerkingsverbanden etc om de hoek kijken. De dames van Recht Direct hebben dit allemaal keurig voor ons op een rijtje…

- Ronald

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×