fbpx

Nieuws

Gratis informatiebijeenkomst WAB

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

10-10-2019

Wil jij graag horen wat de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) betekent voor jouw onderneming? Ontvang je graag praktische tips, hoe je het beste met deze wetswijziging om kunt gaan? Goorts + Coppens en Recht Direct praten je graag in een uurtje helemaal bij!

 

Gratis informatiebijeenkomst WAB

Wil jij graag horen wat de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) betekent voor jouw onderneming? Ontvang je graag praktische tips, hoe je het beste met deze wetswijziging om kunt gaan? Goorts + Coppens en Recht Direct praten je graag in een uurtje helemaal bij! Onze gratis informatiebijeenkomsten vinden plaats op:

Donderdag 24 oktober 2019 in Deurne

  • 12u – 14u (inloop vanaf 11.45u): lunchbijeenkomst, wij zorgen voor een heerlijke lunch
  • 16u – 18u (inloop vanaf 15.45u): middagbijeenkomst met aansluitend borrel

Dinsdag 12 november 2019 in Eindhoven

  • 16u – 18u (inloop vanaf 15.45u): middagbijeenkomst met uitsluitend borrel

Aanmelden kan via onderstaande button:

 

Inhouse cursus?

Wil je liever dat wij een inhouse cursus geven aan je personeel? Wij kunnen een maatwerkafspraak met je maken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Loes Ewals (loes@rechtdirect.nl).

Vragen over de WAB?

Neem voor vragen over de WAB contact op met de juristen van Recht Direct:

Of met team Arbeid van Goorts + Coppens:

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×