fbpx

Nieuws

Nieuws | Heb jij al een nieuw contract ontvangen van jouw Arbodienst?

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

01-08-2017

Heb jij al een nieuw basiscontract ontvangen? Laat deze nu controleren!

Heb jij al een nieuw basiscontract ontvangen?

Vanwege de komst van de nieuwe Arbowet op 1 juli 2017 heb je waarschijnlijk een nieuw contract of een aanvulling op het vorige contract ontvangen van de Arbodienst, die door jouw bedrijf is ingeschakeld. Het is belangrijk dat je de veranderingen goed doorneemt zodat je weet waar je mee akkoord gaat. Hoewel de wet bepaalde punten verplicht stelt, zien wij in de praktijk namelijk, dat er ook onnodige en zelfs nadelige bepalingen in het gewijzigde contract te vinden zijn, maar dat deze vaak over het hoofd worden gezien.

Wil jij het nieuwe basiscontract dat je hebt ontvangen laten checken? Neem dan contact op met de helpdesk via 0493-326688 of helpdesk@rechtdirect.nl. Voorkom dat je gebonden bent aan een basiscontract dat nadelig is voor jouw bedrijf!

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×