A 20 maart 2020

CORONA EN JOUW BEDRIJF

Het coronavirus (COVID-19) raakt het bedrijfsleven en dus ook jouw bedrijf.

We begrijpen dat er veel op je afkomt in de huidige en komende periode. Goorts + Coppens en Recht Direct staan dan ook voor jou klaar om je te ondersteunen bij juridische vragen en uitdagingen.

De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij binnen Goorts + Coppens en Recht Direct ook de noodzakelijke maatregelen genomen waarbij wij de adviezen van het RIVM en de overheid in acht nemen. Mocht je een afspraak hebben met een van onze medewerkers, zullen wij met je in overleg gaan of deze doorgang zal vinden of dat deze op een andere manier kan plaatsvinden.

Maar voorop staat: wij blijven bereikbaar en staan voor jou klaar!

We zullen op onze website verder met regelmaat updates plaatsen over de actualiteiten rondom het coronavirus en de gevolgen voor het bedrijfsleven. Om jouw eerste vragen te beantwoorden, hebben Goorts + Coppens en Recht Direct de handen ineen geslagen om jou door middel van een protocol te informeren over de juridische zaken waar je aan kan denken.

Bekijk het protocol hier

 

Staat jouw vraag er niet bij of heb je andere juridische vragen? Neem contact op!
De juristen van de Recht Direct zijn bereikbaar op 0493 326 688 en de advocaten van Goorts + Coppens zijn bereikbaar via 0493 352 070.
Het rechtstreekse nummer van de advocaten is te vinden op onze website https://www.gca.nl/over-ons/medewerkers/.