fbpx

Nieuws

Nieuwsbericht | Recht Direct, jongste telg van Goorts + Coppens

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

11-09-2014

Vanaf 11 september is Recht Direct operationeel. De website is in de lucht, de portal die erachter hangt is gevuld en onze helpdeskmedewerker zit klaar achter de telefoon!

Recht Direct, jongste telg van Goorts + Coppens

De afgelopen maanden heeft een team van advocaten, juristen en communicatiemedewerkers van Goorts + Coppens hard gewerkt om een nieuw juridisch bedrijf op te zetten. Vanaf 11 september is Recht Direct operationeel. De website is in de lucht, de portal die erachter hangt is gevuld en onze helpdeskmedewerker zit klaar achter de telefoon om klanten te helpen met eerstelijns juridische vragen.

Wij zagen namelijk dat veel ondernemers graag zelf aan de slag willen met hun juridische documenten en processen. Maar het wel op prijs stellen dat we:
– meekijken naar de processen in hun bedrijf door middel van een bedrijfsscan;
– kort juridisch advies geven, telefonisch of per e-mail;
– goede juridische brieven met handleidingen beschikbaar stellen.

Dat is de basis van Recht Direct:
het voordelige juridische abonnement voor de ondernemer die kiest voor preventie!

Het Recht Direct abonnement is ontwikkeld met hulp van de kennis die Goorts + Coppens in de afgelopen 16 jaar heeft opgedaan.  

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×