fbpx

Nieuws

Nieuwsbericht | Voorkom dat je je neus stoot

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

08-12-2014

Veel ondernemers hebben de neiging om juridische hulp zo lang mogelijk uit te stellen, met het risico dat de problemen alleen maar groter worden.

Voorkom dat je je neus stoot

Een rancuneuze ex-werknemer, een halsstarrige wanbetaler, onenigheid met de verhuurder van je pand: iedere ondernemer wordt vroeg of laat geconfronteerd met gedoe waarvoor juridisch advies nodig is. De meest geëigende weg is dan om een advocaat in te schakelen. Omdat die vrij prijzig zijn, hebben veel ondernemers de neiging om juridische hulp zo lang mogelijk uit te stellen. Met het risico dat de problemen alleen maar groter worden.

Klik hier voor het hele artikel in ledenblad ‘Dichterbij’ van Rabobank Peelland Zuid.

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Onbeperkt toegang tot documenten

Headset

Rechtshulp take-away service

Uurtarief

Voordelig uurtarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Maar wat vinden klanten eigenlijk van ons?

10

Was goed!

- Dreamwoods

8

Prettig

- De Empanada Fabriek

Snelle reactie op vragen, duidelijke documenten

Veel gehad aan de klantportal met documenten. Met name rondom het gereed maken van veel HRM-zaken en AVG heb ik daar veel aan gehad. Bij vragen heb ik ook altijd snel een reactie gekregen. En de workshops die ik heb…

- Eline

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×