fbpx

Nieuws

Recht Direct ontwikkelt door!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

18-02-2019

De afgelopen maanden heeft het Recht Direct team zich verder ontwikkeld en versterkt met een aantal nieuwe juristen. Naast Lobke Lemmen en Loes Ewals, die al langere tijd bij Recht Direct werken, is het team uitgebreid met de juristen Marjolein Kerkhofs en Aimy Wijnen.

 

Recht Direct ontwikkelt door!

De afgelopen maanden heeft het Recht Direct team zich verder ontwikkeld en versterkt met een aantal nieuwe juristen. Naast Lobke Lemmen en Loes Ewals, die al langere tijd bij Recht Direct werken, is het team uitgebreid met de juristen Marjolein Kerkhofs en Aimy Wijnen. De medewerkers van Recht Direct hebben een afgeronde HBO- of universitaire rechtenopleiding en enige jaren ervaring. Het Recht Direct team zal ook dit jaar weer de klanten adviseren om juridische problemen te voorkomen.

Het Helpdeskteam

Benieuwd naar de juridische medewerkers waarmee je telefonisch contact hebt? Deze medewerkers helpen je bij vragen en problemen:

Werkzaamheden

Het Recht Direct team behandelt jaarlijks zo’n 2500 helpdeskvragen van klanten. Ook controleren zij de brieven en contracten van klanten. Daarnaast geven zij advies door middel van de bedrijfsscans. Met behulp van de bedrijfsscans worden juridische risico’s in kaart en problemen voorkomen. Het Recht Direct team zorgt tevens voor het aanvullen en up-to-date houden van de kennisbank, die meer dan 200 juridische standaarddocumenten bevat (inclusief handige handleiding).

Samen met  Nelke Goorts (backoffice werkzaamheden) staat er een behulpzaam en enthousiast team klaar. Klanten kunnen dus ook weer in 2019 de service en kwaliteit verwachten die ze van het Recht Direct team gewend zijn.

Vragen?

Heb jij vragen omtrent een juridische kwestie? Of wil je meer weten over Recht Direct? Bel dan naar onze helpdesk (0493 326688) of mail naar: info@rechtdirect.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de juridische ontwikkelingen? Meld je dan GRATIS aan voor de nieuwsbrief.

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×