fbpx

Nieuws

Seminar ‘prijsstijgingen in de bouw’

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

31-05-2022 - Meld je nu aan voor ons seminar ‘prijsstijgingen in de bouw’!

De bouw heeft te kampen met alsmaar aanhoudende prijsstijgingen. De oorlog in Oekraïne doet daar nog eens een schepje bovenop.

Graag praten Sharon Janssen, advocaat bij Goorts + Coppens en Loes Ewals, jurist bij Recht Direct je bij over de juridische gevolgen voor gemaakte contracten en hoe je hier als opdrachtgever/opdrachtnemer het beste mee om kan gaan.

Tijdens het seminar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • het uitgangspunt bij prijsstijgingen
  • hoe kun je alsnog prijsstijgingen doorberekenen bij een prijsvastbeding
  • hoe kun je praktisch omgaan met prijsstijgingen

Waar en wanneer?

Dinsdag 14 juni 2022 van 16.00 – 18.00 uur

Locatie: Goorts + Coppens (Schootense Dreef 33, Helmond)

Programma

16.00-16.15 uur: inloop

16.15-17.15 uur: presentatie

17.15-18.00 uur: borrel met gelegenheid voor vragen

Ben je er graag bij?

Meld je dan per e-mail aan via officemanagement@gca.nl Graag hopen we je op 14 juni a.s. te zien! Vragen? Stel ze gerust

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×