fbpx

Wat dat geintje kost?

Als lid van Recht Direct heb jij veel voordelen. De keuze voor het lidmaatschap is afhankelijk van jouw behoefte.

Aantal gebruikers

Helpdesk

Juridische check

Documentgenerator

Jaargesprek

Kennissessies

Projecturen in abonnement

Abonnement per jaar

Uurtarief voor juristen

Gratis proberen

1

eenmalig

eenmalig

eenmalig

0

€ 0,-

€ 200,-

Recht Direct Personal

1

onbeperkt*

1 per jaar

5 per jaar

0

€ 275,-

€ 140,-

Meest gekozen

Recht Direct Team

3

onbeperkt*

5 per jaar

20 per jaar

0

€ 550,-

€ 140,-

Recht Direct Business

5

onbeperkt*

onbeperkt

onbeperkt

10 projecturen per abonnementsjaar

€ 3.000,-

€ 140,-

* = Fair use policy

Veelgestelde vragen:

Met een lidmaatschap bij Recht Direct heb jij je eigen bedrijfsjurist op afroep voor een vast bedrag per jaar. Je mag onze juristen onbeperkt bellen mailen of chatten. Ook heb je toegang tot onze slimme portal. Hierop kun je een uitgebreide juridische check uitvoeren waarna je een plan van aanpak ontvangt om de aandachtspunten binnen jouw bedrijf aan te pakken. Ook kun je zelf met slimme technologie juridische documenten opstellen. Tot slot organiseren wij regelmatig praktische kennisbijeenkomsten zodat jij op de hoogte bent van actualiteiten.

In veel gevallen kan de jurist meteen een advies uitbrengen. Wij kunnen een passende oplossing voor een probleem aandragen, een stappenplan maken of een document toelichten. Het kan zijn dat er eerst meer informatie moet worden opgezocht voordat een advies kan worden gegeven. In dat geval bellen wij je terug.

Dit kan zeker. Wij kunnen talloze documenten voor jou op maat opstellen. En niet in juridisch vakjargon maar in begrijpelijke taal. Jij wilt toch weten waar je jouw handtekening onder zet? Heb je een specialistisch contract nodig? Wij hebben een netwerk aan specialisten die je kunnen helpen. Heb je al een contract, maar wil je weten of dit nog wel voldoet? Niet twijfelen, gewoon bellen.

Om gebruik te maken van onze producten en diensten hebben wij lidmaatschappen beschikbaar gesteld. Valt een dienst buiten het lidmaatschap, dan brengen wij hier projecturen voor in rekening. Dit wordt altijd van tevoren met je besproken.

Dit zijn vragen die de jurist telefonisch of kort (15 min) per mail kan beantwoorden.

99

Beschikbare documenten

366

Documenten al gedownload

237

Quickscans al uitgevoerd

Begin vandaag nog!

Probeer gratis uit, je hebt geen creditcard nodig.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×