fbpx

Ons aanbod

Heb je een juridische vraag? Gooi deze bij ons over de schutting. Bij elke vraag beoordelen wij eerst hoe we jou het beste kunnen helpen. Vaak kunnen wij jouw vraag direct oppakken. Past de vraag beter bij een andere specialist? Dan brengen we jou in contact met een specialist in ons netwerk. Het waarborgen van kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Ons aanbod bestaat uit het uitwerken van een advies op maat, onze portal met juridische documenten en direct contact met het team van Recht Direct.

Zo werkt het

Advies op maat.

Wij helpen je graag bij het toetsen van jouw contractsproces (van kennismaking tot betaling), het doorvoeren van de AVG binnen jouw bedrijf, het controleren van contracten van jouw wederpartij, het sluiten van een vaststellingsovereenkomst met een werknemer, een dreigend conflict met een andere partij en nog veel meer! Wij hebben maar één doel: procedures willen we voorkomen.

Onze helpdesk staat voor jou klaar.

Onze leden kunnen gratis gebruik maken van onze eerstelijns adviesservice. Meestal kunnen we jouw juridische vragen direct beantwoorden. Hebben we meer tijd nodig voor jouw vraag, dan laten we dat vooraf weten. We vertellen je dan ook of er extra kosten aan verbonden zijn.

Helpdesk
085 008 11 81

Juridische check voor jouw bedrijf!

Doe de gratis check: is jouw bedrijf écht in orde? Beantwoord de vragen in onze online tool en ontdek hoe de vlag erbij hangt. Je ontvangt van ons een adviesrapport, waar je zelf mee aan de slag kan. Wij staan ook klaar om je te helpen.

Onze document­generator.

De documentgenerator staat boordevol documenten waarmee jij direct aan de slag kunt. Een aantal voorbeelden van documenten die je bij ons kunt vinden:

  • arbeidsovereenkomst
  • checklist in- en uitdiensttreding
  • offerte
  • opdrachtbevestiging
  • geheimhoudingsovereenkomst

…en nog veel meer!

Kies voor een Recht Direct lidmaatschap.

Kies het perfecte lidmaatschap dat bij jóúw bedrijf past! Of je nu een starter bent of al een gevestigde naam, onze vaste prijzen en slimme juridische oplossingen staan altijd voor je klaar. Ontdek onze gratis proefversie en start direct.

99

Beschikbare documenten

361

Documenten al gedownload

231

Quickscans al uitgevoerd

Onze kennisbank.

In onze kennisbank vind je juridische tips, handige stappenplannen en uitleg van juridische begrippen. Wij beantwoorden bijvoorbeeld de vraag door welke maatregelen je het bedrijfsrisico kunt inperken, hoe je communiceert met slecht betalende klanten, hoe je omgaat met een huurder die overlast veroorzaakt, waar je op moet letten bij het sluiten van een vaststellingsovereenkomst en nog véél meer!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×