fbpx

Meer weten of heb je een vraag?

Alles waar een juridisch tintje aan zit lusten wij rauw. We zijn een en al oor. En doe ons een plezier: bel ons niet pas als je huis al in brand staat. We willen namelijk voorkomen dat er brand ontstaat!

Deze tevreden klanten hebben wij al geholpen:

Veelgestelde vragen:

Voor een vast laag bedrag per jaar of maand voer je een uitgebreide juridische check uit waarna je een plan van aanpak ontvangt om de aandachtspunten binnen jouw bedrijf aan te pakken. Ook heb je als ondernemer toegang tot de portal waar je zelf met slimme technologie juridische documenten kunt opstellen, is er een helpdesk voor juridisch advies en ondersteuning en kun je deelnemen aan kennisbijeenkomsten.

In veel gevallen kan de jurist meteen een advies uitbrengen. Wij kunnen een passende oplossing voor een probleem aandragen, een stappenplan maken of een document toelichten. Het kan zijn dat er eerst meer informatie moet worden opgezocht voordat een advies kan worden gegeven. In dat geval bellen wij je terug.

Een eigen standaard document kun je laten controleren door dit op te sturen naar onze juristen via juristen@rechtdirect.nl. De controle kan onder het abonnement vallen of onder projecturen, dit bespreken we vooraf.  Wist je dat je met het abonnement Écht ontzorgd+ onbeperkt eigen documenten door ons kunt laten controleren?

Om gebruik te maken van onze producten en diensten hebben wij abonnementen beschikbaar gesteld. Valt een dienst buiten het abonnement, dan brengen wij hier projecturen (á € 175,- per uur exclusief btw) voor in rekening. Dit wordt altijd van tevoren met je besproken.

Wij controleren jouw eigen (concept) contracten en brieven en voorzien je waar nodig van adviezen en aanpassingen. Op ingestuurde documenten hanteren wij een reactietermijn van 15 werkdagen.

De volgende modellen komen voor controle in aanmerking:

  • Huurovereenkomst bedrijfspand
  • Huurovereenkomst verhuur derde
  • Standaard arbeidscontracten (bepaalde tijd, onbepaalde tijd, oproepbasis et cetera)
  • Bedrijfsreglement
  • Algemene voorwaarden
  • Standaard offerte
  • Standaard opdrachtbevestiging
  • Standaard incasso-documenten (herinnering, aanmaning, sommatie, betalingsregeling)

Dit zijn vragen die de jurist telefonisch of kort per mail kan beantwoorden.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×