fbpx

Ons verhaal

Alle vooroordelen over de advocatuur zijn waar: advocaten zijn duur, ze zorgen enkel voor negatieve energie en de advocatuur innoveert vooral niet. Door te innoveren eten ze hun eigen boterham op, wie zou dat doen? Bovendien krijg je pas te maken met een advocaat als het probleem al is ontstaan.

Recht Direct wil daar wat aan doen. Ons doel is dat jij als ondernemer je zaken aan de voorkant echt op orde hebt. Als dat het geval is geloven we dat we 90% van de problemen van Mkb-ondernemers kunnen voorkomen. Dat is waar Recht Direct voor gaat.

Gelukkig hebben Mkb’ers wel iets anders te doen dan te denken aan hun juridische zaken. Met een Recht Direct-abonnement kun je er als ondernemer voor zorgen dat je “juridisch fundament” op orde is. In ons platform kun je een hoop juridische documenten en adviezen vinden. Ook kun je laagdrempelig contact opnemen met een van de juristen. Meedenken in de taal van de klant staat bij ons voorop, niet het schrijven van uren.

Hoe krijgen we dit dan voor elkaar? Ons sleutelwoord is innovatie. Dit zie je met name terug in ons platform, maar ook in de manier waarop wij kennis inzetten. Veel advocaten zijn er nog steeds van overtuigd dat ze iets unieks doen. Wij zijn het daar niet mee eens. 80% van de adviezen die advocaten geven zijn helemaal niet uniek. Als een advocaat elke keer hetzelfde zegt voor meer dan € 250 per uur, waarom zouden we dat niet kunnen opnemen en het uurtarief verdelen over veel ondernemers? Wij verdienen nog steeds onze boterham en het is voor ondernemers vele malen goedkoper.

De tijd die onze juristen overhouden door dit soort voor de hand liggende oplossingen kunnen we besteden aan echt contact met de klant. Daardoor kunnen we de tijd nemen om mee te denken met jouw uitdagingen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×