fbpx

Nieuws

5e Verjaardag!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

18-09-2019

Hiep hoera! Recht Direct viert haar 5e verjaardag.

Dat gaan wij natuurlijk vieren! 

Hiep hoera! Recht Direct viert haar 5e verjaardag.

Dat gaan wij natuurlijk vieren! 

 

Wow, alweer onze vijfde verjaardag. De afgelopen jaren zijn voor ons voorbij gevlogen. Recht Direct is uitgegroeid tot een prachtige organisatie boordevol kennis, ideeën en ambities. Deze speciale mijlpaal laten wij daarom niet zomaar aan ons voor bij gaan. Wij willen deze gelegenheid gebruiken om een aantal personen in het zonnetje te zetten. En dat zijn jullie! Het hele Recht Direct team wil jullie namelijk ontzettend bedanken voor het vertrouwen dat jullie ons de afgelopen jaren hebben gegeven. Wij kregen energie van iedereen die gebruik maakte van onze diensten, van de leuke gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd en van de fijne ervaringen die jullie met anderen deelden. 

Natuurlijk gaan wij er ook de aankomende jaren met volle kracht tegenaan. Iedere dag gaan wij met een gemotiveerd en enthousiast team aan de slag om jullie (nog meer) te ondersteunen op juridisch gebied. Wij zijn en blijven continu bezig met vernieuwen, verbeteren en groeien. Wij zien de komende jaren dan ook met het volste vertrouwen tegemoet. Eens kijken waar wij over vijf jaar zullen staan. 

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen. 
Op naar het volgende jubileum!
 

Team Recht Direct | Guido, Marjolein, Loes, , Nelke en Aimy. 

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×