fbpx

Nieuws

Blog | De voorjaarsschoonmaak: goed voor je interieur, maar ook voor je bedrijf!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

17-03-2016

   Marjolein Zoon, medewerkster marketing & sales
   Heerlijk, dit zonnige weer! Het is weer bijna lente, dus tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak!

De voorjaarsschoonmaak: goed voor je interieur, maar ook voor je bedrijf!

Heerlijk, dit zonnige weer! Bij het opstaan valt het licht door de gordijnen en de vogeltjes fluiten je vrolijk toe. Het zorgt ervoor dat je met nét iets meer energie aan je dag begint. Ook tijd om alles eens lekker op te frissen met een grote voorjaarsschoonmaak!

Een keer goed opruimen en je klussenlijstje afwerken is niet alleen goed voor je huis, maar ook voor je bedrijf. Ga er eens voor zitten om alles op te ruimen en te ordenen en aan te vullen wat nodig is, zodat je daar de rest van het jaar profijt van hebt!

Wat kan er zoal op je klussenlijstje staan?

 • algemene voorwaarden bekijken;
 • het personeelsbeleid actualiseren;
 • zijn de personeelsdossiers volledig?;
 • hoe om te gaan met 0-uren contracten?;
 • bekijken wat wijzigt op het gebied van zzp’ers met ingang van 1 mei 2016;
 • hoe om te gaan met stagiaires?;
 • RI&E herzien;
 • is het incassoproces strak genoeg ingeregeld?;
 • reiskostenvergoeding voor werknemers. Hoe kan ik geld besparen?
   

Heb je een vraag over een van de bovenstaande aandachtspunten of wil jij ondersteuning om de ‘stoffige hoekjes’ voor de rest van het jaar goed bij te houden, neem dan contact op met de helpdesk van Recht Direct via 0493-326688 of per e-mail: helpdesk@rechtdirect.nl.

Dus begin met de grote voorjaarsschoonmaak, gooi de ramen open en zorg dat je bedrijf weer helemaal  opgefrist en opgeruimd is!

 

   Marjolein Zoon
   Medewerkster marketing & sales

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×