fbpx

Nieuws

Blog | Muf, duf en ontoegankelijk..

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

20-10-2016

Marja Dirks, Marketing en Sales | Recht Direct
“Muf, duf en ontoegankelijk…” Dat waren de woorden die ik te horen kreeg het weekend voordat ik zou starten bij Recht Direct.

“MUF, DUF EN ONTOEGANKELIJK…”

Dat waren de woorden die ik te horen kreeg het weekend voordat ik zou starten bij Recht Direct. Niet subtiel gebracht, nee gewoon pats-boem recht in mijn gezicht. “Marja, jij op een juridisch kantoor?! Zo’n muf, duf en ontoegankelijk kantoor? Dat is toch helemaal niks voor jou?!”

Nu moeten jullie weten dat ik niet van een aanpak met fluwelen handschoenen houd en al helemaal niet van dingen NIET zeggen. Dus ik was klaar voor de strijd! Klaar om mijn team te verdedigen, de eerste indrukken te delen die ik had opgedaan tijdens netwerkbijeenkomsten en voor mij niet geheel onbelangrijk: het gevoel over te brengen dat ik heb gekregen tijdens de eerste gesprekken met mijn toekomstige werkgever.

Net op het moment dat ik wilde zeggen: “Wat zijn jouw daadwerkelijke ervaringen…” — vooral veel open vragen stellen, is me altijd geleerd —, kreeg ik bijval van een voor mij nog onbekend persoon. Mijn medestander, een ondernemer met ongeveer tien werknemers, begon zijn verhaal met: “Recht Direct is juist precies het tegenovergestelde: levendig en toegankelijk! Een frisse wind in de juridische wereld! Een enthousiast team dat juist problemen probeert vóór te zijn en de gang naar de rechtbank voorkomt. Tegen een vast bedrag per jaar heb je onbeperkt je eigen jurist bij de hand. En als er écht stront aan de knikker is, is het ook fijn om te weten dat ze een achtervang hebben van dertien advocaten van Goorts + Coppens advocaten | adviseurs. Ik heb al twee jaar een abonnement.”

Door deze korte introductie was meteen een deel van mijn pitch geboren, inclusief de woorden ‘stront aan de knikker‘.

Een bekende fotograaf zegt altijd: “Beelden zeggen meer dan duizend woorden!”. Hoezo muf, duf en ontoegankelijk?! De foto van ons team zegt al genoeg. Om in juridische termen te blijven: “I rest my case!”.

Oh enne… raad eens bij wie ik volgende week een kop koffie ga drinken om te vertellen wat Recht Direct precies doet?

    Marja Dirks,
    Marketing en Sales | Recht Direct

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×