fbpx

Nieuws

BLOG | Terugblik nascholingsbijeenkomst

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

31-10-2017

Afgelopen donderdag hebben wij een nascholingsbijeenkomst gegeven voor onze klanten. Wat extra leuk was, is dat wij deze keer op locatie bij één van onze klanten de bijeenkomst mochten geven.

Nascholingsbijeenkomst 2017: terugblik!

Afgelopen donderdag hebben wij een nascholingsbijeenkomst gegeven voor onze klanten. Extra leuk: we mochten deze keer op locatie bij één van onze klanten de bijeenkomst verzorgen. Van den Broek Logistics: nogmaals bedankt voor de geweldige ontvangst!

Geslaagde middag met klanten

De nascholingsbijeenkomst was een erg leuke en interactieve bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst hebben wij voorbeelden uit de praktijk aangestipt die bij veel klanten spelen, bespraken we de Algemene Verordening Gegevensbescherming en zijn we ingegaan op de plannen van de regering. Het was erg goed om te zien hoe onze klanten de informatie proactief kunnen gaan inzetten,  hoe zij elkaar op ideeën brachten en in contact met kwamen met elkaar. Al met al een geslaagde bijeenkomst die we volgend jaar weer gaan herhalen!

Ben jij nog geen Recht Direct klant maar wil je wel op de hoogte worden gehouden van de plannen van het regeerakkoord? Meld je dan nu voor onze nieuwsbrief zodat we jou van informatie kunnen voorzien.

Klanten vertellen

‘De eerste keer dat we deelgenomen hebben aan de nascholingsbijeenkomst van Recht Direct. Fijn om te horen wat er “op stapel” staat voor de ondernemer het komende jaar. Waar moet je op letten en waar kunnen we hulp van Recht Direct voor inschakelen. Daarnaast ben je met “gelijkgestemden” en kun je je netwerk vergroten. Zeker voor herhaling vatbaar!’ Gianne Wijn, PASS-Jobcoaching

‘Kort maar krachtig en zinvolle informatie opgedaan.’ Peter Verhoeven, Wonen Vierlingsbeek

‘Ik vind dit soort bijeenkomsten sowieso van toegevoegde waarde. Je krijgt in ieder geval weer actuele informatie toegespeeld. Meer specifiek de bijeenkomst van afgelopen donderdag vond ik voornamelijk de items interessant die het MKB aangaat en direct raakt.Wat dat betreft vond ik het onderwerp over de privacywetgeving te veel uitgediept worden. Ik begrijp formeel bezien het belang, Het benoemen van de actualiteiten (plannen van het Kabinet voor 2018) daarentegen kan voor mij niet ver genoeg worden uitgediept. Bij gelegenheid zal ik/zullen wij bij een volgende gelegenheid weer graag aanwezig zijn.’ Johan Janssen, PeelPartners

meer interesante artikelen

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×