fbpx

Nieuws

Blog | Terugblik!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

30-03-2017

   
   Barbara Koolen, jurist
   Inmiddels werk ik al ruim een jaar als jurist bij Recht 
   Direct en ik kan je vertellen dat de tijd voorbij is
   gevlogen..

Terugblik!

Inmiddels werk ik al ruim een jaar als jurist bij Recht Direct en ik kan je vertellen dat de tijd voorbij is gevlogen. Het voelt als de dag van gisteren dat ik hier in januari 2016 binnenkwam om met veel enthousiasme aan de slag te gaan.

Helemaal nieuw was het bedrijf voor mij niet; ik had tijdens mijn studie stage gelopen bij Goorts + Coppens Advocaten, dus de gezichten waren voor mij bekend en hetzelfde gold voor de werkwijze van Recht Direct. Dat was wel prettig moet ik toegeven. Ik wist waar ik terecht zou komen, dus de spanning van een nieuwe baan zat hem nu niet in de vraag of het bedrijf wel bij me zou passen, maar alleen in de vraag of ik het allemaal wel onder de knie zou krijgen, en binnen welke termijn dan…

Gelukkig is dat allemaal goed gekomen, en heeft iedereen die tegen me zei: “Maak je niet druk, dat komt vanzelf goed!” gelijk gekregen. Ik heb in die 15 maanden veel bedrijven leren kennen, nieuwe klanten zien komen en – gelukkig ook – het abonnement zien verlengen. Ik heb geleerd om met onze klanten mee te denken en vooral ook mee vooruit te denken. Ervaren dat het persoonlijke contact dat je met je klanten hebt als jurist bij Recht Direct, een grote meerwaarde is. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jezelf. De ene ondernemer is de andere niet, en doordat er regelmatig contact is, leer je hoe je die ondernemer het beste kunt helpen en vooral ook: hoe hij of zij graag geholpen wil worden.

Het voelde voor mij in eerste instantie dan ook dubbel, toen ik de vraag voorgelegd kreeg of ik door zou willen schuiven naar Goorts + Coppens Advocaten. Natuurlijk was ik blij met het aanbod; ik heb namelijk altijd de wens gehad om nog de advocatuur in te gaan. Maar aan de andere kant vond ik het ook jammer om straks geen deel meer uit te maken van het Recht Direct-team.
 

Gelukkig zijn de lijntjes tussen Goorts + Coppens en Recht Direct erg kort, waardoor afscheid nemen helemaal niet nodig is. Mijn gevoel is dan ook helemaal bijgedraaid, en ik zal vanaf volgende week met net zo veel enthousiasme als jurist voor Goorts + Coppens gaan werken, als dat ik dat gedaan heb voor Recht Direct. En naast dat enthousiasme ook met een dosis nieuwsgierigheid, nieuwsgierig naar wat de toekomst me verder brengt…

Hoewel ik natuurlijk niet echt weg ben, wil ik via deze weg toch graag alle klanten bedanken voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar. Daarnaast wil ik  in het bijzonder mijn lieve collega’s van Recht Direct bedanken: Marlou, Jolanda en Claire.

Dames, keep up the good (team)work!

    Barbara Koolen, jurist

 

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×