fbpx

Nieuws

Blog | Van kantoor naar boerderij

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

23-02-2017

   Claire de Smet, Jurist     
   Hoe leer je een klant beter kennen, dan door een dag mee te lopen op het bedrijf van de klant?

Van kantoor naar boerderij

Wat mij meteen opviel toen ik in januari bij Recht Direct begon, is de persoonlijke aanpak. Door middel van de bedrijfsscan willen wij de klant leren kennen. En hoe leer je een klant beter kennen, dan door een dag mee te lopen op het bedrijf van de klant?

Met dit idee werd een afspraak gemaakt voor een meeloopdag bij een bedrijf in de agrarische sector, een melkveehouderij. De rubberlaarzen heb ik nog even snel aangeschaft, en om 8.30 uur stond ik klaar bij de boerderij. Ze waren natuurlijk al lang aan het werk, en de to-do-lijst was lang: de kalveren moesten gevoed worden, de koeien die niet uit zichzelf de melkrobot opzochten moesten vanuit de stal naar de robot worden geleid, het schoonmaken van de stal op de gedeelten waar de mestrobot niet komt en de dierenarts kwam langs voor een operatie bij een zieke koe.   

Weer terug op kantoor kon ik stoer vertellen dat ik met een loader heb gereden, terwijl ik kort geleden nog even stiekem een afbeelding van een loader moest googelen.

Kortom, een leuke en leerzame dag, en vooral een efficiënte manier om een beeld te krijgen van het bedrijf achter de klant. 

En laat dat nu juist zijn wat we bij Recht Direct belangrijk vinden: de klant leren kennen om onze juridische dienstverlening te verscherpen. We komen ook graag bij jou langs!

Claire de Smet
Jurist

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×