fbpx

Nieuws

Blog | Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

23-11-2015

   Jolanda Wind, manager Recht Direct
   De maanden november en december zijn bij uitstek de maanden van een terug- en vooruitblik. Al plannen makend, pak ik er graag ter inspiratie een boek van een managementgoeroe bij.

Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

De maanden november en december zijn bij uitstek de maanden van een terug- en vooruitblik. Al plannen makend, pak ik er graag ter inspiratie een boek van een managementgoeroe bij, waarbij Steven Covey één van mijn favorieten blijft. Zijn zeven eigenschappen van effectief leiderschap helpt mij, zowel privé als zakelijk, om een goede balans op te maken, heldere nieuwe doelen te formuleren en een goede balans te houden…

Als ik terugkijk op ons jonge juridische adviesbedrijf Recht Direct, ben ik trots op de manier waarop wij de huidige klanten ondersteunen in het voorkomen van juridische problemen door zoveel mogelijk proactief te zijn. Wij kunnen met een vernieuwend concept het verschil maken, door goed te luisteren naar wat onze klanten echt nodig hebben en door de vruchtbare samenwerking binnen ons kleine team, daar waar nodig ondersteund door de advocaten van Goorts + Coppens. Zojuist las ik een plan van aanpak, gemaakt door onze jurist Marlou, naar aanleiding van de juridische scan bij een nieuwe klant, en dacht: hier kunnen wij echt iets toevoegen en een win-win situatie voor beiden creëren. Nu het steeds drukker wordt bij Recht Direct, merk ik wel dat we regelmatig tegen elkaar moeten zeggen: “houd de prioriteiten in de gaten”. Dat blijft dus een aandachtspunt voor ons in het nieuwe jaar.

Wellicht heb je ze al herkend, vet gedrukt: de 7 gewoonten van Steven Covey. Zijn bestseller is mijn aanrader voor onder de kerstboom! Ter inspiratie voor mijn collega´s heb ik de 7 gewoonten maar eens geprint en hier op het prikbord gehangen.

Lees en plan ze…


   Jolanda Wind
   manager Recht Direct

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×