fbpx

Nieuws

CBMK, Goorts + Coppens Advocaten en Recht Direct geven klap op strategische samenwerking

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

09-03-2021 - CBMK, Goorts + Coppens en Recht Direct hebben afgelopen week een strategische samenwerking gepresenteerd. De drie bedrijven zochten al langere tijd elkaars versterking op, maar hebben de samenwerking nu officieel bevestigd. Op het dakterras van de Eindhovense bedrijven werd op 1 maart 2021 het startsein gegeven.

Met deze kersverse samenwerking zetten de drie bedrijven the next step in het worden van een strategisch partner voor ondernemers op de gebieden klantcontact, credit management en recht.

Altijd de juiste expertise en ondersteuning

“We zijn verheugd dat de samenwerking met Recht Direct en Goorts + Coppens Advocaten is beklonken,” zegt Leon Koppen, directeur CBMK. Door het samenvoegen van onze kennis en expertise zijn we in staat om ondernemingen in iedere fase nog beter van dienst te zijn. Op deze manier bieden wij een actieve bijdrage in het ondernemen, en beschikken onze klanten áltijd over de juiste expertise en ondersteuning”.

Toegevoegde waarde

Irene van Geel, partner bij Goorts + Coppens Advocaten vult aan: ”Met onze kernwaarden Anders, Samen en Gedreven laten we zien dat we met deze samenwerking gebruikmaken van elkaars kwaliteiten. Hiermee bieden we onze klanten een toegevoegde waarde, waarbij we ieders kwaliteit gericht toepassen.”

Win-win

”Onze missie is om juridische zaken voor ondernemers vooraf goed te regelen,” legt Jaap van den Broek, General Manager bij Recht Direct uit. “Door deze samenwerking kunnen we tal van bedrijven de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van ons platform. Helaas kunnen we niet al het onrecht voorkomen en hebben we hiermee de juiste partners voor eventuele vervolgtrajecten. Win-win, dus.”

Zowel CBMK als Goorts + Coppens en Recht Direct blijven vanuit hun eigen identiteit actief, ieder vanuit zijn eigen expertise. Achter de schermen hebben ze goede afspraken gemaakt waar klanten hun voordeel mee kunnen doen.

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Onbeperkt toegang tot documenten

Headset

Rechtshulp take-away service

Uurtarief

Voordelig uurtarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Maar wat vinden klanten eigenlijk van ons?

Zeer kundig!

Omdat wij ons bedrijf om gingen zetten van een VOF naar een BV kwamen er wat andere regeltjes, algemene voorwaarden, samenwerkingsverbanden etc om de hoek kijken. De dames van Recht Direct hebben dit allemaal keurig voor ons op een rijtje…

- Ronald

8

Zeer positief over de samenwerking! Het advies is niet altijd 1 op 1 over te nemen in de praktijk, omdat we geregeld meer risico durven te nemen. waardoor we hier soms wat tegenin gaan, maar het is natuurlijk wel erg…

- Exclusive Networks

Goed en snel bereikbaar

Jullie geven zeer snel en accuraat een antwoord op mijn gestelde vragen en zijn goed bereikbaar.

- Nicole

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×