fbpx

Nieuws

Check ons nieuwe model arbeidsovereenkomst, word je zeker blij van

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

24-03-2021 - Een arbeidsovereenkomst telt al snel 5 pagina’s of zelfs meer. Ook zie je hierin vaak juridische of andere lastige termen voorbijkomen. Dat is helemaal niet nodig (!). Daarom hebben wij besloten om onze modellen aan te passen.

De vraag:

Wat hebben we aangepast in onze modellen?

Het antwoord:

De bepalingen zijn korter en in begrijpelijke taal geschreven. Ook vind je in onze modellen alleen de bepalingen die écht nodig zijn. Alles wat je terug kunt vinden in de wet of een cao is niet opgenomen. Ook de bepalingen die beter passen in een bedrijfsreglement hebben we weggelaten. Wat je hiermee bereikt? Een arbeidsovereenkomst die voor iedereen leesbaar is. Dat past toch beter bij deze tijd.

Wist je dat je door middel van slimme software eenvoudig een arbeidsovereenkomst kunt opstellen op ons platform?

Het enige wat je moet doen is het beantwoorden van een aantal vragen. Na beantwoording rolt er een kant-en-klaar model uit die je aan jouw werknemer kunt voorleggen. Lees wel de inleiding door en kijk goed naar de uitleg bij de bepalingen.

Aan de slag!

Onze nieuwe modellen vind je in de documentgenerator in ons platform. Inloggen doe je hier. Heb je nog geen toegang tot ons platform? Probeer dan eens het gratis abonnement waarmee je alvast één document kunt genereren.

Schakel Recht Direct in

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Neem contact op met een van onze juristen via juristen@rechtdirect.nl of bel: 085 008 11 80.

 

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×