fbpx

Nieuws

CORONA EN JOUW BEDRIJF

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

20-03-2020

Het coronavirus (COVID-19) raakt het bedrijfsleven en dus ook jouw bedrijf.

We begrijpen dat er veel op je afkomt in de huidige en komende periode. Goorts + Coppens en Recht Direct staan dan ook voor jou klaar om je te ondersteunen bij juridische vragen en uitdagingen.

CORONA EN JOUW BEDRIJF

Het coronavirus (COVID-19) raakt het bedrijfsleven en dus ook jouw bedrijf.

We begrijpen dat er veel op je afkomt in de huidige en komende periode. Goorts + Coppens en Recht Direct staan dan ook voor jou klaar om je te ondersteunen bij juridische vragen en uitdagingen.

De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij binnen Goorts + Coppens en Recht Direct ook de noodzakelijke maatregelen genomen waarbij wij de adviezen van het RIVM en de overheid in acht nemen. Mocht je een afspraak hebben met een van onze medewerkers, zullen wij met je in overleg gaan of deze doorgang zal vinden of dat deze op een andere manier kan plaatsvinden.

Maar voorop staat: wij blijven bereikbaar en staan voor jou klaar!

We zullen op onze website verder met regelmaat updates plaatsen over de actualiteiten rondom het coronavirus en de gevolgen voor het bedrijfsleven. Om jouw eerste vragen te beantwoorden, hebben Goorts + Coppens en Recht Direct de handen ineen geslagen om jou door middel van een protocol te informeren over de juridische zaken waar je aan kan denken.

Bekijk het protocol hier

 

Staat jouw vraag er niet bij of heb je andere juridische vragen? Neem contact op!
De juristen van de Recht Direct zijn bereikbaar op 0493 326 688 en de advocaten van Goorts + Coppens zijn bereikbaar via 0493 352 070.
Het rechtstreekse nummer van de advocaten is te vinden op onze website https://www.gca.nl/over-ons/medewerkers/.

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×