fbpx

Blog

De juridische helpdesk van Recht Direct

08-11-2023 - Recht Direct is hét juridisch adviesbureau voor mkb. Als klant kun je al jouw juridische vragen voorleggen via onze helpdesk. Je kan ons bellen, mailen of chatten. Hieronder leggen we uit waar we jou bij helpen, zonder dat de teller loopt.

De vraag:

welke vragen vallen onder de Recht Direct helpdesk? 

 

Het antwoord:

vragen die we direct kunnen beantwoorden, vallen onder de helpdesk. Soms is er wat tijd nodig om jouw vraag uit te zoeken, ook dan helpen wij je graag verder.  

Wil je bijvoorbeeld weten of een werknemer recht heeft op zorgverlof of ouderschapsverlof, dan leggen wij je uit hoe het zit! Wil je een bepaling opnemen in jouw contracten over het doorberekenen van prijsstijgingen, dan helpen wij je met het formuleren hiervan. Heb je te maken met een disfunctionerende werknemer? Dan kun je hierover sparren met ons.  

Is er meer tijd nodig om jou te adviseren, omdat het een specifieke situatie betreft en we bijvoorbeeld stukken moeten doornemen, dan kunnen we dit niet oppakken binnen de helpdesk. We helpen je dan verder met advies op maat. Denk aan het opstellen van een overeenkomst of ondersteuning bij een (zakelijk) geschil. Voor advies op maat rekenen we projecturen. Dit stemmen we natuurlijk altijd met jou af zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

 

Recht Direct helpt echt 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op via info@rechtdirect.nl of bel: 085 008 11 80. 

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×