fbpx

Nieuws

Meest gestelde vragen AVG!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

10-07-2018

Veel bedrijven zijn druk met de AVG. De ‘rustige’ zomerperiode is een geschikt moment om wat dieper op deze nieuwe wetgeving in te gaan én zaken op te pakken. Hoe? Wij helpen je op weg met de meest gestelde vragen.

Meest gestelde vragen AVG?

Veel bedrijven zijn druk met de AVG. De ‘rustige’ zomerperiode is een geschikt moment om wat dieper op deze nieuwe wetgeving in te gaan én zaken op te pakken. Of ben jij al goed begonnen met het AVG-proof maken van je onderneming, maar wil het nog niet vlotten?

Wij krijgen regelmatig vragen over de AVG. De meest gestelde vragen over de AVG hebben we voor je op een rijtje gezet. Dan ben je daar alvast mee geholpen.

Meest gestelde vragen

Andere vragen? Of op zoek naar ondersteuning? Neem gerust contact op met ons AVG team via 0493 – 32 66 88.

Begin met de checklist!

Om je te helpen met een start te maken heeft Recht Direct een AVG-checklist ontwikkeld. Inloggegevens zijn aan te vragen via dit formulier.

Wanneer je de AVG checklist invult, ontvang je een lijst met actiepunten die op jouw onderneming van toepassing zijn. De juridische modellen die je nodig hebt kun je, als je Recht Direct abonnee bent, vinden op de Portal onder documenten –> ondernemen. Als je geen abonnee bent van Recht Direct, is het mogelijk om deze modellen los aan te schaffen. Kijk hiervoor naar de AVG-mogelijkheden op onze website.

Wij zijn tijdens de ‘rustige zomerperiode’ gewoon bereikbaar voor vragen, dus bel gerust  0493 – 32 66 88.

Veel succes!

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×