fbpx

Nieuws

Nieuws | Nieuwe Arbowet vanaf 1 juli 2017!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

28-06-2017

Ben je op de hoogte van de wijzigingen? En weet je wat deze inhouden voor jouw onderneming? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

De gewijzigde Arbowet heeft onder andere meer aandacht voor preventie van arbeidsongeschiktheid en geeft werknemers en het medezeggenschapsorgaan meer inspraak.

Wat staat er in de nieuwe Arbowet?

Op deze factsheet vind je een duidelijk overzicht van de veranderingen die de nieuwe Arbowet met zich mee brengt. Wij adviseren om je goed voor te bereiden op de aangegeven veranderingen. Zorg dat je op de hoogte bent van wat er wijzigt én dat dit ook wordt doorgevoerd in jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door het bedrijfsreglement aan te passen.

Wij helpen je graag

Heb je vragen over hoe je dit moet aanpakken of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via helpdesk@rechtdirect.nl of 0493-326688.

Meer interessant nieuws lezen?

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×