fbpx

Nieuws

Nieuwsbericht | Goorts + Coppens ontvangt eervolle vermelding voor Recht Direct

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

16-03-2016

Vol trots hebben wij gisterenavond, dinsdag 15 maart 2016, een eervolle vermelding in ontvangst mogen nemen in Utrecht bij de uitreiking van de Gouden Zandloper.

Goorts + Coppens ontvangt eervolle vermelding voor Recht Direct

Vol trots hebben wij gisterenavond, dinsdag 15 maart 2016, een eervolle vermelding in ontvangst mogen nemen in Utrecht bij de uitreiking van de Gouden Zandloper.

De Gouden Zandloper is een prijs voor advocatenkantoren die zich op een bepaald terrein als voorloper en vernieuwer laten zien. De categorieën waarbinnen een Gouden Zandloper te winnen viel waren: ‘Merger & Aquisition kantoor met de meeste transacties’, ‘snelste groeier’ en ‘meest innovatieve marketingcampagne’. De Gouden Zandlopers werden uitgereikt tijdens een feestelijk diner na afloop van de congresdag ‘Advocatie Live!’.

Goorts + Coppens is genomineerd in de categorie meest innovatieve marketingcampagne. Dit met haar nieuwe innovatieve bedrijf, Recht Direct. Wat begon als idee om de klanten van Goorts + Coppens preventief juridisch te kunnen ondersteunen, is in november 2014 onder de kennisvleugels van Goorts + Coppens uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf.

Wij mochten als enige een eervolle vermelding in ontvangst nemen. Zoals de jury het omschrijft: ‘De jury heeft waardering voor de wijze waarop Goorts + Coppens met Recht Direct inzet op preventie en te voorzien in de behoefte van de ondernemer aan eerstelijns (rechts-)hulp.’

Een eervolle vermelding is voor ons de kers op de taart. En met taart hebben wij het vanmorgen dan ook gevierd!

Zie ook:
http://www.advocatie.nl/fort-advocaten-wint-gouden-zandloper-voor-market…

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Onbeperkt toegang tot documenten

Headset

Rechtshulp take-away service

Uurtarief

Voordelig uurtarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Maar wat vinden klanten eigenlijk van ons?

8

Het contact met Recht Direct verloopt prima, zowel telefonisch als schriftelijk. Zaken worden direct opgepakt, waardoor de reactietijd kort is. Bij complexere vragen wordt navraag gedaan en ook medegedeeld dat dit iets langer kan duren.

- Zaam-Wonen

Juridische hulp achter de hand!

Voor ons als organisatie die zich bezighoudt met re-integratie en advies binnen arbeid, is het erg fijn om Recht direct achter de hand te hebben als partij, wanneer we het niet weten of twijfelen. De documenten die we kunnen gebruiken…

- Gianne

prettige en juiste communicatie waarin je gehoord wordt

Het contact met mijn tussenpersoon, Loes Ewals, heeft helemaal naar wens en vraag gelopen. Juiste en professionele input waar nodig ontvangen. Verder geen woorden nodig om mijn complimenten uit te spreken.

- Paul van der Putten

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×