fbpx

Nieuws

Nieuwsbericht | Snelle, goede en voordelige oplossingen voor jouw incasso(‘s).

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

02-02-2015

Heb jij debiteuren die niet of te laat betalen en wil jij deze op de juiste manier aanpakken?

Snelle, goede en voordelige oplossingen voor jouw incasso(‘s).

Heb jij debiteuren die niet of te laat betalen en wil jij deze op de juiste manier aanpakken? Recht Direct biedt jou hier in samenwerking met Goorts + Coppens advocaten | adviseurs verschillende oplossingen voor:

  • Wanneer jij regelmatig te maken hebt met debiteuren, kun je een incassocontract bij Goorts + Coppens afsluiten.
  • Is er slechts een enkeling die niet betaalt, dan kun je deze losse incasso aanleveren.
  • Wil je wat meer druk uitoefenen maar de incasso zelf in beheer houden? Kies dan voor een eenmalige sommatie en telefonisch contact door een advocaat.
  • Wil je liever zelf aan de slag? Dan kun je gebruik maken van de incasso-documenten die op de inlogportal staan van Recht Direct. Met ondersteuning van een jurist kun je zelf op de juiste manier aan de slag met jouw debiteuren.

Meer weten over deze incassodiensten? Klik hier.

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×