fbpx

Nieuws

Nieuwsbericht | Snelle, goede en voordelige oplossingen voor jouw incasso(‘s).

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

02-02-2015

Heb jij debiteuren die niet of te laat betalen en wil jij deze op de juiste manier aanpakken?

Snelle, goede en voordelige oplossingen voor jouw incasso(‘s).

Heb jij debiteuren die niet of te laat betalen en wil jij deze op de juiste manier aanpakken? Recht Direct biedt jou hier in samenwerking met Goorts + Coppens advocaten | adviseurs verschillende oplossingen voor:

  • Wanneer jij regelmatig te maken hebt met debiteuren, kun je een incassocontract bij Goorts + Coppens afsluiten.
  • Is er slechts een enkeling die niet betaalt, dan kun je deze losse incasso aanleveren.
  • Wil je wat meer druk uitoefenen maar de incasso zelf in beheer houden? Kies dan voor een eenmalige sommatie en telefonisch contact door een advocaat.
  • Wil je liever zelf aan de slag? Dan kun je gebruik maken van de incasso-documenten die op de inlogportal staan van Recht Direct. Met ondersteuning van een jurist kun je zelf op de juiste manier aan de slag met jouw debiteuren.

Meer weten over deze incassodiensten? Klik hier.

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Onbeperkt toegang tot documenten

Headset

Rechtshulp take-away service

Uurtarief

Voordelig uurtarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Maar wat vinden klanten eigenlijk van ons?

9

We zijn alweer een paar jaar aangesloten bij Recht Direct en kloppen regelmatig bij hen aan met juridische vragen. De korte reactietijd, de pragmatische benadering en de bruikbaarheid van de adviezen bieden ons als kleine woningcorporatie echt meerwaarde. We hoeven…

- Paul Sebregts, Woningstichting St. Joseph

8

Het contact met Recht Direct verloopt prima, zowel telefonisch als schriftelijk. Zaken worden direct opgepakt, waardoor de reactietijd kort is. Bij complexere vragen wordt navraag gedaan en ook medegedeeld dat dit iets langer kan duren.

- Zaam-Wonen

Juridische hulp achter de hand!

Voor ons als organisatie die zich bezighoudt met re-integratie en advies binnen arbeid, is het erg fijn om Recht direct achter de hand te hebben als partij, wanneer we het niet weten of twijfelen. De documenten die we kunnen gebruiken…

- Gianne

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×