fbpx

Nieuws

Nieuwsbericht | Steunpunt voor werkgevers met hagel-/water-/stormschade

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

06-07-2016

Werkgevers die schade lijden door de hagel, water of storm en als gevolg hiervan vragen hebben kunnenterecht bij het speciaal ingerichte Steunpunt Schade in Helmond.

Steunpunt voor werkgevers met hagel-/water-/stormschade

Werkgevers die schade lijden door de hagel, water of storm en als gevolg hiervan vragen hebben over de inzet van hun medewerkers kunnen vanaf donderdag 7 juli terecht bij het speciaal ingerichte Steunpunt Schade bij Werkgeversplein Regio Helmond op de locatie van de Atlant Groep aan het Montgomeryplein 6 in Helmond. Onder aanwezigheid van de initiatiefnemers wordt rond de klok van 8.00 uur een eenvoudige openingshandeling verricht van het Steunpunt. Daarna kunnen de medewerkers van de samenwerkende partijen aan de slag.

 

Binnen dit tijdelijke Steunpunt is expertise aanwezig vanuit de samenwerkende partijen Werkgeversplein Regio Helmond/Atlant Groep, UWV, ZLTO en Recht Direct.
Werkgevers kunnen terecht voor vragen over:

  • een vergunning voor werktijdverkorting,
  • het aanvragen van WW,
  • en arbeids-juridische vragen.

 

Afspraak
Omdat niet bekend is hoeveel werkgevers gebruik wensen te maken van dit Steunpunt en we lange wachttijden willen voorkomen, bestaat de mogelijkheid om vooraf een afspraak in te plannen. Hiervoor kan gebeld worden naar Jolanda van Sleeuwen van Werkgeversplein Regio Helmond/Atlant Groep. Zij is hiervoor te bereiken via een speciaal mobiel nummer 06-41588671. Natuurlijk kunnen werkgevers ook op de ‘bonnefooi’ naar het kantoor van de Atlant Groep komen. Werkgevers die zonder afspraak naar het kantoor komen, zullen rekening moeten houden met een mogelijke wachttijd. Zolang als het nodig is blijft het Steunpunt Schade geopend. De samenwerkende partijen zijn daarna afzonderlijk ook nog te bereiken via de geijkte kanalen.

 

Contactgegevens:
Werkgeversplein Regio Helmond/Atlant Groep
Montgomeryplein 6
5705 AX Helmond
E-mail: steunpuntschade@atlantgroep.nl
Telefoon: 06-41588671

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag 8.00-16.30 uur

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×