fbpx

Nieuws

Oktober is dé maand van de AVG bij Recht Direct!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

28-09-2018

In de maand oktober heeft Recht Direct voor organisaties die nog geen abonnee zijn een speciale AVG aanbieding. Het is mogelijk om onze AVG tool en modellen af te nemen inclusief één uur juridisch advies met een jurist uit het AVG team. Dit kan allemaal voor een totaalprijs van € 300,-.

Oktober is dé maand van de AVG bij Recht Direct!

In de maand oktober heeft Recht Direct voor organisaties die nog geen abonnee zijn een speciale AVG aanbieding.  Het is mogelijk om onze AVG tool en modellen af te nemen inclusief één uur juridisch advies met een jurist uit het AVG team. Dit kan allemaal voor een totaalprijs van € 300,-.

Je krijgt dan toegang tot de volgende tien modellen:

1. Register van verwerkingsactiviteiten voor verwerkingsverantwoordelijke;

2. Register van verwerkingsactiviteiten voor verwerker;

3. Verwerkersovereenkomst voor verwerkingsverantwoordelijke;

4. Verwerkersovereenkomst voor verwerker;

5. Verwerkersovereenkomst voor subverwerker;

6. Privacyverklaring;

7. Stappenplan datalekken;

8. Tekstblok voor toevoeging tekst algemene voorwaarden en/of bedrijfsreglement;

9. Model toestemmingverklaring;

10. Register van datalekken.

Ben je al abonnee van Recht Direct? De AVG modellen zijn gratis te downloaden op onze Portal. Wanneer je de inlogcode voor de AVG tool nog wenst te ontvangen kun je deze gratis aanvragen via de website of een mail sturen naar lobke@rechtdirect.nl.

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×