fbpx

Blog

Recht Direct: jouw bedrijfsjurist op afroep!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

21-03-2022 - Grote bedrijven hebben meestal een bedrijfsjurist of een voltallige juridische afdeling in dienst. Voor het MKB is dit vaak niet interessant. Toch heeft elk bedrijf weleens behoefte aan juridisch advies. Bijvoorbeeld om de algemene voorwaarden of belangrijke contracten van het bedrijf te controleren. Of bij de begeleiding van onderhandelingen met een werknemer tot beëindigen van het dienstverband. En daar komt Recht Direct om de hoek kijken!

De vraag:

Wat krijg ik nu allemaal als ik abonnee word van Recht Direct?

Het antwoord:

Een heleboel! Wat je precies krijgt, is afhankelijk van de keuze voor het abonnement.

Het Digitaal Ontzorgd-abonnement is het meest beperkte abonnement, maar helpt je al goed op weg:

  • Je kunt onbeperkt de juridische check invullen op ons platform (https://portal.rechtdirect.nl/login);
  • Je mag onze juristen 12 keer per jaar eerstelijns juridische vragen stellen via e-mail en chat;
  • In onze documentgenerator kun je onbeperkt documenten op maat aanmaken;
  • Je hebt toegang tot onze kennissessies;
  • Jaarlijks kun je twee standaarddocumenten van de onderneming laten controleren. Dit betreft huurovereenkomsten, standaard arbeidsovereenkomsten, bedrijfsreglementen, algemene voorwaarden, offertes, opdrachtbevestigingen en incassodocumenten.

In het Echt Ontzorgd-abonnement zijn een aantal extra services opgenomen. Deze maken het abonnement een stuk persoonlijker:

  • Jaarlijks ga je in gesprek met een jurist en bespreek je de belangrijkste juridische aandachtspunten binnen de onderneming;
  • Je mag onze juristen ook onbeperkt bellen;
  • In plaats van twee standaarddocumenten mag je er jaarlijks vier laten controleren.

Het meest volledig is het Echt Ontzorgd Plus-abonnement.

  • In dit abonnement zijn 5 projecturen inbegrepen. De eerstelijns adviesservice is bedoeld voor juridische vragen die direct beantwoord kunnen worden. Wil je dat we een overeenkomst op maat opstellen, heb je specialistisch advies nodig of heb je begeleiding nodig bij een geschil? Dan worden hiervoor projecturen in rekening gebracht. Dit wordt altijd vooraf gecommuniceerd.
  • Je mag onbeperkt standaarddocumenten laten controleren.

 

Is je interesse gewekt?

Plan via deze link een afspraak in met onze adviseur Erik Stock. Hij drinkt graag vrijblijvend (digitaal) een kopje koffie met je.

Ook kun je ons platform gratis uitproberen door je als gratis abonnee te registreren via https://portal.rechtdirect.nl/registration. Neem gerust een kijkje!

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×