fbpx

Blog

Recht Direct: jouw bedrijfsjurist op afroep!

21-03-2022 - Grote bedrijven hebben meestal een bedrijfsjurist of een voltallige juridische afdeling in dienst. Voor het MKB is dit vaak niet interessant. Toch heeft elk bedrijf weleens behoefte aan juridisch advies. Bijvoorbeeld om de algemene voorwaarden of belangrijke contracten van het bedrijf te controleren. Of bij de begeleiding van onderhandelingen met een werknemer tot beëindigen van het dienstverband. En daar komt Recht Direct om de hoek kijken!

De vraag:

Wat krijg ik nu allemaal als ik abonnee word van Recht Direct?

Het antwoord:

Een heleboel! Wat je precies krijgt, is afhankelijk van de keuze voor het abonnement.

Het Digitaal Ontzorgd-abonnement is het meest beperkte abonnement, maar helpt je al goed op weg:

  • Je kunt onbeperkt de juridische check invullen op ons platform (https://portal.rechtdirect.nl/login);
  • Je mag onze juristen 12 keer per jaar eerstelijns juridische vragen stellen via e-mail en chat;
  • In onze documentgenerator kun je onbeperkt documenten op maat aanmaken;
  • Je hebt toegang tot onze kennissessies;
  • Jaarlijks kun je twee standaarddocumenten van de onderneming laten controleren. Dit betreft huurovereenkomsten, standaard arbeidsovereenkomsten, bedrijfsreglementen, algemene voorwaarden, offertes, opdrachtbevestigingen en incassodocumenten.

In het Echt Ontzorgd-abonnement zijn een aantal extra services opgenomen. Deze maken het abonnement een stuk persoonlijker:

  • Jaarlijks ga je in gesprek met een jurist en bespreek je de belangrijkste juridische aandachtspunten binnen de onderneming;
  • Je mag onze juristen ook onbeperkt bellen;
  • In plaats van twee standaarddocumenten mag je er jaarlijks vier laten controleren.

Het meest volledig is het Echt Ontzorgd Plus-abonnement.

  • In dit abonnement zijn 5 projecturen inbegrepen. De eerstelijns adviesservice is bedoeld voor juridische vragen die direct beantwoord kunnen worden. Wil je dat we een overeenkomst op maat opstellen, heb je specialistisch advies nodig of heb je begeleiding nodig bij een geschil? Dan worden hiervoor projecturen in rekening gebracht. Dit wordt altijd vooraf gecommuniceerd.
  • Je mag onbeperkt standaarddocumenten laten controleren.

 

Is je interesse gewekt?

Plan via deze link een afspraak in met onze adviseur Erik Stock. Hij drinkt graag vrijblijvend (digitaal) een kopje koffie met je.

Ook kun je ons platform gratis uitproberen door je als gratis abonnee te registreren via https://portal.rechtdirect.nl/registration. Neem gerust een kijkje!

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Onbeperkt toegang tot documenten

Headset

Rechtshulp take-away service

Uurtarief

Voordelig uurtarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Maar wat vinden klanten eigenlijk van ons?

Goed en snel bereikbaar

Jullie geven zeer snel en accuraat een antwoord op mijn gestelde vragen en zijn goed bereikbaar.

- Nicole

Prettige en duidelijke communicatie

Fijn om te weten dat je iemand achter de hand hebt bij situaties die daar om vragen. Fijne samenwerking en aardige mensen. De portal is ook erg fijn en praktisch.

- Tamara

Goed

We hebben nog niet zoveel ervaring opgebouwd maar de ervaring die we hebben was goed. Tijdens een bespreking hebben we goede tips gekregen van de advocaat en ook het huishoudelijk reglement werd al op voorhand van tips voor zien zonder…

- Anita Vaags

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×