fbpx

Nieuws

Uitnodiging | Kom naar de Bedrijvenbeurs BBHP op 6 en 7 april!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

30-03-2016

Via deze weg nodigen wij je graag uit om een bezoek te brengen aan de VIP Lounge, het grootste plein van de beurs.

Kom naar de Bedrijvenbeurs BBHP op 6 en 7 april!

Via deze weg nodigen wij je graag uit om een bezoek te brengen aan de VIP Lounge, het grootste plein van de beurs,  waar wij, Goorts + Coppens, Recht Direct en HR Direct, samen met nog 20 enthousiaste ondernemers twee dagen staan.

Tip! Op 6 april vanaf 21.30 uur worden we verrast met live optredens van onder andere Dries Roelvink en Melissa Janssen (Voice of Holland)! Kom en geniet van een drankje op een plek waar je ongedwongen kunt netwerken.

We zien je graag in onze VIP Lounge tijdens de BBHP Bedrijvenbeurs!

 

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Onbeperkt toegang tot documenten

Headset

Rechtshulp take-away service

Uurtarief

Voordelig uurtarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Maar wat vinden klanten eigenlijk van ons?

9

We zijn alweer een paar jaar aangesloten bij Recht Direct en kloppen regelmatig bij hen aan met juridische vragen. De korte reactietijd, de pragmatische benadering en de bruikbaarheid van de adviezen bieden ons als kleine woningcorporatie echt meerwaarde. We hoeven…

- Paul Sebregts, Woningstichting St. Joseph

8

Prettig

- De Empanada Fabriek

Goed en snel bereikbaar

Jullie geven zeer snel en accuraat een antwoord op mijn gestelde vragen en zijn goed bereikbaar.

- Nicole

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×