fbpx

Nieuws

Uitnodiging | Tips & tricks over incasso’s nodig? Kom langs!

"Goed dat je meer wilt weten over dit onderwerp. Het kan zijn dat de informatie in dit artikel niet meer helemaal in orde is. Het artikel is namelijk meer dan een jaar oud. Uiteraard willen wij je graag verder helpen. Neem voor de meest actuele informatie over dit onderwerp contact met ons op!"

14-04-2015

Tijdens de gratis bijeenkomst wordt in verschillende stappen in het debiteurenproces behandelt worden en met name aandacht besteedt aan hoe je een hoge debiteurenstand kunt voorkomen.

Tips & tricks over incasso’s nodig? Kom langs!

Gratis bijeenkomst door Goorts + Coppens advocaten | adviseurs

Debiteuren stellen betalingen het liefst tot het laatste moment uit, of erger, er wordt helemaal niet betaald. Om te voorkomen dat je voor niets werkt, kun je veel doen, onder meer je debiteurenbeheer op orde hebben.

Tijdens de gratis bijeenkomst van Goorts + Coppens advocaten | adviseurs zal in vogelvlucht de verschillende stappen in het debiteurenproces behandelt worden en met name aandacht besteden aan hoe je een hoge debiteurenstand kunt voorkomen.

Wanneer? dinsdag 12 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur
Waar? Heuvelstraat 14 te Deurne
Kosten? Deze bijeenkomst wordt gratis aangeboden door team onderneming van Goorts + Coppens advocaten | adviseurs

Interesse? Meld je dan aan voor deze gratis bijeenkomst door hier te klikken. Je ontvangt vervolgens een bevestiging.

Graag tot 12 mei!

Bij het samenstellen van dit artikel/deze nieuwsbrief is geen rekening gehouden met eventuele bijzondere van toepassing zijnde wetgeving en afspraken zoals opgenomen in de CAO en/of (arbeids)overeenkomst. Daarbij is rekening gehouden met de wetgeving die op het moment van het schrijven van de tekst geldend is. Het kan dus zijn dat, met de veranderende wetgeving, de inhoud later achterhaald is. Mocht je de informatie in de praktijk willen hanteren, neem dan van tevoren even contact op met een van de juristen van Recht-Direct zodat zij je goed kunnen informeren.

Delen via:

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste updates direct in je mailbox.

Hoe wij jouw leven gemakkelijker maken? Nou zo dus:

Documenten

Slimme tools en documenten

Headset

Persoonlijk advies

Uurtarief

Voordelig tarief

Gas op die lolly!

Een account aanmaken kost slechts 2 minuten!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×